Info:

Recent kregen we te horen dat door werkzaamheden in Leek, met bijbehorende omleidingsroute, de rotonde dit jaar open moet blijven voor het verkeer.

Dit betekent dat we wat hebben moeten schuiven met de kramen maar het is gelukt iedereen te plaatsen.

Wel zitten we daardoor helemaal vol: Kerkhoflaan aan beide zijden tot kruising Meester Reijntjestraat en Hoofddiep vanaf Evertswijk tot de rotonde (deels aan beide zijden waar mogelijk)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jaarmarkt commissie kiest nog meer voor "gezelligheid"


Het team bestaande uit Bas Lammers, Martijn van der Wijk, Johan van Duinen, Aafke Poeder, Gerard Wolters, Sander Spoelman en Winnie Dijksman is er weer klaar voor. Na het voorbereidende werk is het meeste al geregeld voor het grootste evenement van de Zevenhuister feestweek. Er zullen nu ook weer rond de 100 kramen gestald worden langs de straten door het dorp. Afwisselend met horeca terrassen, kermis attracties, straattheater, optredens open podium, mini kartbaan, etc. 

Dit jaar zal het sfeerplein ook weer aanwezig zijn. Er zullen optredens zijn van o.a. Streetdance, Shanty koor Roden en Muziekvereniging Concordia

Het motto gevarieerde handel geldt zeker dit jaar ook weer. Voor wat betreft het aanbod van verkoop kramen is er alleen nog ruimte voor creatieve handel. De kinderen kunnen hun spullen ook weer verkopen want er is weer ruimte voor de kinderrommelmarkt. 
De jaarmarkt begint om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna zal de plaatselijke horeca nog doorgaan tot in de kleine uurtjes. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor dit gezellige evenement. Dus tot ziens op 15 augustus in Zevenhuizen.